Mijn favorieten

Over Ons

Misschien is het wel de eerste keer dat u een makelaar inschakelt voor aankoop of verkoop...en wie kiest u dan.
Het is niet eenvoudig om uit al de makelaarskantoren net dàt ene kantoor te kiezen dat aan uw wensen tegemoet komt. Uiteraard gaat het erom waar u zich het beste thuisvoelt.
Makelaardij Ton van Lanen & Partner is een kantoor met een jarenlange uitstekende reputatie in de regio Uden/Veghel e.o. en gespecialiseerd in uiterst deskundige begeleiding van particulieren. Het eerste wat onze makelaars ondernemen, is de vaststelling van de vraagprijs. We bezoeken uw woning waarbij we speciaal letten op het onderhoud, de positieve aspecten en de omgeving van uw woning. Daarnaast houden we rekening met de marktsituatie en de prijzen van soortgelijke woningen bij u in de buurt. Samen met u komen wij zo tot een realistische vraagprijs:niet te hoog en niet te laag.
Vervolgens bespreken wij met u welke verkoopmiddelen wij inzetten om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Wij hebben daartoe een ruime variatie aan mogelijkheden:
van Internet tot een raamposter en van een bord in de tuin tot een advertentie in de regionale of landelijke media.
 

Aankoopinformatie

U overweegt een (andere) woning te kopen...
Onze makelaars maken gaarne tijd voor u vrij om (bij voorkeur na een afspraak) alle aspecten met u te bespreken. In de huidige hectische markt is "zoeken" een belangrijke en ingewikkelde zaak. Door het hoofd koel te houden kunnen wij u vaak veel geld besparen.
Tevens realiseren wij ons dat het kopen van een woning een voor u belangrijke, niet dagelijks te nemen beslissing is welke ook door emoties wordt beïnvloed. Onze makelaars zien het derhalve als één van de belangrijkste taken de consequenties van het kopen zo helder en zakelijk mogelijk aan u voor te leggen en u daarbij zo volledig mogelijk te adviseren. Waardoor het nemen van de juiste beslissing minder moeilijk wordt.

De huizenmarkt is een hectische markt waarbij in vele situaties met spoed besluiten moeten worden genomen. Wij zijn zeer goed geïnformeerd omtrent het marktaanbod en prijsontwikkelingen, regelgeving van de overheid, bestemmingsplannen, milieubeleid, bouwkundige zaken, financieringsmogelijkheden, wettelijke en juridische procedures. Door de ondersteuning van een groot team met jarenlange ervaring heeft u direct de beschikking over een hoge dosis aan kennis van het kantoor, zodat u zeer snel volledig geïnformeerd zal zijn. Door deze snelheid wordt regelmatig voorkomen dat het huis "net weg" is.


 

Verkoopinformatie


U overweegt uw woning te verkopen. De verkoop zal vaak een belangrijke stap in uw leven zijn; weloverwogen besloten of een spontane beslissing.
Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen specifieke situatie en redenen waarom eventueel tot verkoop zal worden besloten. In een vrijblijvend gesprek zullen deze omstandigheden aan de orde komen en mede bepalend zijn voor de wijze waarop wij u adviseren.
Een zeer belangrijk aspect is onze taxatie van de waarde van het woonhuis of appartement en ons advies met betrekking tot de vraagprijs. Uiteraard maken wij graag een afspraak om uw huis te bezichtigen en te inspecteren, zodat wij u een weloverwogen advies kunnen geven ook inzake de vraagprijs. Vanzelfsprekend kunnen wij onze mondelinge adviezen schriftelijk bevestigen. Alle informatie en evt. de voorbereiding van de verkoop is strikt vertrouwelijk.

Als makelaarskantoor met een zeer groot marktaandeel heeft ons kantoor veel verkoopopdrachten, waardoor wij dagelijks door vele potentiële kopers (zoekers) benaderd worden. Hierdoor hebben wij een zeer uitgebreid relatiebestand opgebouwd, waaronder de grote (internationale) bedrijven uit de gehele regio. Regelmatig verkopen wij zeer succesvol binnen ons eigen relatiebestand. 

Taxatie-opdracht

Ons kantoor is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in taxeren.

  • U hebt een huis gekocht bij een makelaar en u heeft een onafhankelijke taxatie nodig voor uw geldverstekkende instantie, wij zijn dan de aangewezen persoon om dit bij te regelen !

  • U wilt een huis gaan kopen maar u bent niet zeker van de waarde waarvoor de woning te koop staat, Neem ons mee om er zeker van te zijn dat u een goede koop doet !!

  • U wilt uw huis verkopen en u wilt weten wat uw woning waard is ? klik op de gratis waardebepaling en wij nemen contact met u op voor een afspraak !